Shenzhen Fuyuandian Power Co., Ltd.
HongKong Fuyuan Group Limited

sales1@hffydpoweradapter.com

0086-134-1846-4112

Global Fully Certified 42V 2A 10s Lithium Battery Charger For 36V Scooter Li- ion Battery Pack

Model FY-4202000
Parameters 42V 2A
Details

Global Fully Certified 42V 2A 10s Lithium Battery Charger For 36V Scooter Li- ion Battery Pack





Features of 48V DC POWER ADAPTER:

1. All range voltage input 100-240V, 50-60Hz, 2.5A
2. High efficiency, low loss, Efficiency: 88%
3. Global certificate approved: CE FCC KC/KCC PSE SAA GS.

4. Built-in Active PFC Function

5. Voltage accuracy: ±0.2V

6. Current accuracy: 5%

7. At ambient temperature of 25℃, the surface temperature is below 65℃


Input:AC100-240V 2.5A                                                                                                   

Outut:42v 2A (tailor make winith 12-67.2V 0.1-6.0A )

Size:141.3*60.6*33.7mm                                       

Certified:CE FCC UL CB KC KCC PSE SAA UKCA GS...                                                            Main model:16.8V 5A/ 24V 3.5A/29.4V 2.85A/42V 2A/ 54.6V 1.5A

RFQ:

Q1. Are you a Factory or trading company?
Answer: we are a professional power supply, battery charger factory, located in Shenzhen, China

Q2. Could you provide samples for testing?Answer: yes of course, customers should pay the samples fees and shipping cost.

Q3. What is your MOQ?
Answer: It depends on the power of the power supply,
if under 60W, the MOQ is 1000pcs,
if 60-120W, the MOQ is 600pcs,
if In more than 120W, the MOQ is 300pcs.

Q4. What is your devery time.
Answer: within 18 days if order quantity under 20000pcs

Q5. What certificate do you have?
Answer: we have FCC, CE, RoHS, KC, TUV GS, PSE, SAA certifications.

Q6. OEM and ODM are available?
Answer: Yes, we accept customized Products

Q7. What is our warranty service?
Answer: For all products we sell have 24 months warranty.

Q8. What’s your payment item?
Answer: Our standard payment is T/T in advance, Paypal and Westerm Union.

Q9.What is your main products?
Answer: our main products are AC/DC power adapters, lithium/Lead-acid battery chargger. For other products, we have strong R&D
team for ODM.


About us


Fuyuandian Power (HF-FYD) is a power adapter and li-ion charger manufacturer,

Provide Qualified wall mount and desktop lithium battery charger, lithium-ion

battery charger for wholesals with cul/UL CB CE FCC SAA GS PSE KC/KCC Certified.


Contact us

Address:8F,Building A9,TianRui Industrial Park,1st

Fuyuan Road,Xinhe,Fuyong,Baoan 518103.

Tel:0086-134-1846-4112

Email:sales1@hffydpoweradapter.com